Daphne Briels – Huisartspraktijk Hundscheid – ROGGEL
Huisartspraktijk Hundscheid
Kerkstraat 18 6088 EG
ROGGEL

Daphne Briels

Praktijkondersteuner Somatiek
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

In 2010 heb ik de opleiding HBO- Verpleegkunde afgerond, waarna ik de aanvullende opleiding tot praktijkondersteuner heb gedaan, beiden aan de Hogeschool ZUYD in Heerlen. Vanaf 2010 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner bij huisartspraktijk Hundscheid. Hiervoor heb ik enkele jaren op verpleegafdelingen gewerkt met geestelijk en lichamelijk beperkte ouderen en ben ik werkzaam geweest als praktijkverpleegkundige binnen Proteion. Hierbij waren de diabeteszorg en wondzorg mijn aandachtsgebieden.

Als praktijkondersteuner binnen de praktijk liggen mijn taken in het verzorgen van de diabetes zorg, de ASTMA/COPD controles, het afnemen van longfunctietesten en het hart- en vaatspreekuur. Daarnaast ben ik in de praktijk ook van start gegaan met het opzetten van de ouderenzorg.
In mijn werkzaamheden heb ik nauw contact met de thuiszorg, verzorg – en verpleeghuizen, trajectbegeleiding dementie en overige zorgverleners zoals diëtisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en apotheken. Ik ben werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Terug naar overzicht