Denise Essers – Huisartspraktijk Hundscheid – ROGGEL
Huisartspraktijk Hundscheid
Kerkstraat 18 6088 EG
ROGGEL

Denise Essers

Praktijkondersteuner GGZ
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag

Sinds april 2021 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ binnen deze praktijk. Mijn achtergrond bestaat uit de studie Toegepaste Psychologie en aanvullend de HBO + opleiding POH GGZ. Ik ben al sinds 2018 werkzaam in deze functie in twee andere huisartsenpraktijken.  Naast deze functie werk ik ook als  JOGG (Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst)  regisseur in de gemeente Maasgouw. In deze functie zet ik me in voor de gezonde leefstijl te promoten voor de jeugd.

De gezonde leefstijl, nuchterheid, leergierigheid en het motto dat vrijwel alles mogelijk is op een “creatieve” manier omschrijven mij het beste.

U kunt bij mij, POH GGZ, terecht als u psychische klachten ervaart zoals somberheid, depressieve klachten, burn out/overspannenheid, angstklachten en slaapproblemen. Ook voor overige klachten zoals rouwverwerking en opvoedings- of relatieproblemen. Samen kijken we welke behandeling het beste aansluit bij uw situatie en wat u nodig heeft.

U kunt worden doorverwezen door de huisarts of u plant zelf een afspraak in via de assistente. POH GGZ valt onder huisartsenzorg en is voor u kosteloos.

Terug naar overzicht