Suzanne Hundscheid – Huisartspraktijk Hundscheid – ROGGEL
Huisartspraktijk Hundscheid
Kerkstraat 18 6088 EG
ROGGEL

Suzanne Hundscheid

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag

BIG 99035818701

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Gedurende 5 jaar heb ik gewerkt als eerste hulp arts, assistent cardiologie en interne geneeskunde en bedrijfsgeneeskunde. Hierna heb ik de huisartsenopleiding in Maastricht gedaan en in diverse huisartsenpraktijken en gezondheidscentra gewerkt en kennis opgedaan. Ook heb ik les gegeven op de huisartsopleiding en cursussen voor huisartsen opgezet.

Sinds 2005 werk ik als huisarts in Roggel. De afwisseling tussen zorg voor ernstig zieken en preventief werk, de zuigelingen en de hoogbejaarden, het gesprek en de vaardigheden en alles wat er tussen in zit, maakt dat ik mijn vak het leukste vak op de hele wereld vind. Ik geniet ervan om iets te kunnen betekenen voor u en stel het erg op prijs dat ik dat ook regelmatig van u terug hoor!

De grootste stappen in mijn carrière als huisarts zijn het mogen opleiden van huisartsen, het opzetten van Naoberzorg en de nieuwbouw van het gezondheidscentrum. In maart 2021 begon ik met de kaderhuisarts-opleiding hart en vaatziekten.

Ik ben getrouwd met Frans Bosch, vakfotograaf. Zijn werk kunt u in de hal van de praktijk bewonderen: de schitterende magnolia bloeit in onze tuin slechts één maal per jaar, maar in de praktijk siert hij het hele jaar door het plafond.

Hoewel ik in ‘het Nederlands’ ben opgevoed, heb ik me het Limburgs dialect eigen gemaakt toen ik in Roggel kwam werken. Daarnaast kan ik u ook te woord staan in het Engels, Frans, Duits en Italiaans.

Terug naar overzicht