Nieuws uit de praktijk – Huisartspraktijk Hundscheid – ROGGEL
Huisartspraktijk Hundscheid
Kerkstraat 18 6088 EG
ROGGEL

Nieuws uit de praktijk

Persoonlijk bericht van Dr. (Rene) Marx

Beste patiënten,

Totaal onverwachts is er een andere uitdaging op mijn pad gekomen. Dit zal betekenen dat ik vanaf 28 januari 2022 niet meer werkzaam zal zijn in het huisartsen vak. Ik heb altijd met veel plezier in deze huisartspraktijk gewerkt, waardoor ik met een dubbel gevoel weg ga. Ik wil u bedanken voor het vertrouwen dat u in mij had.
Mijn werkzaamheden zullen worden voortgezet door een fijne nieuwe collega!

Het ga u goed.

Rene Marx

 

 

Nieuwe co-assistente

Van november 2021 t/m januari 2022 loopt Steffie Timmermans (co-assistente) stage in onze praktijk.
Ze is 6de jaar geneeskunde studente aan de universiteit van Maastricht en is geïnteresseerd in kindergeneeskunde, maar het brede en diverse vakgebied van de huisarts spreekt haar ook enorm aan.

Het is mogelijk dat de assistente voor u een afspraak bij haar inplant. Na haar beoordeling zal de huisarts het consult samen met u en Steffie nabespreken.

 

 

 


Slaapoefentherapie in Roggel

Vanaf 20 oktober staat Slaapoefentherapeut Karin Klip voor u klaar om uw slaapproblemen aan te pakken. Karin ziet er erg naar uit om aan de slag te gaan in het Gezondheidscentrum Roggel.

Heeft u problemen met in- of doorslapen?
Bent u altijd vermoeid overdag?

Ga samen met Karin op zoek naar de oplossing voor deze slaapproblemen. De therapie is praktisch en doelgericht, waardoor u snel weer beter zult slapen.

De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering uit het potje
Fysiotherapie/ Oefentherapie.

Neem gerust contact op voor al uw vragen.

Karin Klip
karin@oefentherapieklip.nl

06-45644417

www.oefentherapieklip.nl

 

 

Dr. Hundscheid studeert verder

Mogelijk weet u dat dokter Hundscheid veel interesse heeft in hart- en vaatziekten. Daarom is zij per 1 maart gestart met een vervolgopleiding voor huisartsen. Deze ‘Kaderopleiding Hart en Vaatziekten’ is een 2-jarige opleiding. In die twee jaar zal zij 1 dag per week besteden aan studie, onderzoek, lesgeven en stage volgen. Tijdens en na de opleiding kan zij andere huisartsen op dit gebied ondersteunen en de kwaliteit van de zorg stimuleren en samenwerken met zorggroepen en ziekenhuizen. Daarnaast zal zij gewoon uw huisarts blijven, samen met andere huisartsen.