Nieuws uit de praktijk – Huisartspraktijk Hundscheid – ROGGEL
Huisartspraktijk Hundscheid
Kerkstraat 18 6088 EG
ROGGEL

Nieuws uit de praktijk

Stagiaire POH somatiek

 

Mijn naam is Esther Corstjens. Vanaf oktober 2021 volg ik de opleiding praktijkondersteuner somatiek op Zuyd Hogeschool en sindsdien ben ik elke dinsdag te vinden in de praktijk als stagiair.
In juli 2021 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige op Zuyd Hogeschool. De huisartsenzorg heeft mij altijd al aangetrokken, waardoor ik de keuze heb gemaakt deze opleiding aansluitend te gaan volgen.
In mijn vrije tijd kun je mij vinden in de sportschool of bij mijn vrienden waarmee ik graag leuke dingen doe. Wie weet tot ziens op het spreekuur!

 

 

 

Slaapoefentherapie in Roggel

Sinds 20 oktober 2021 staat Slaapoefentherapeut Karin Klip voor u klaar om uw slaapproblemen aan te pakken. Karin ziet er erg naar uit om aan de slag te gaan in het Gezondheidscentrum Roggel.

Heeft u problemen met in- of doorslapen?
Bent u altijd vermoeid overdag?

Ga samen met Karin op zoek naar de oplossing voor deze slaapproblemen. De therapie is praktisch en doelgericht, waardoor u snel weer beter zult slapen.

De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering uit het potje
Fysiotherapie/ Oefentherapie.

Neem gerust contact op voor al uw vragen.

Karin Klip
karin@oefentherapieklip.nl

06-45644417

www.oefentherapieklip.nl

 

 

Dr. Hundscheid studeert verder

Mogelijk weet u dat dokter Hundscheid veel interesse heeft in hart- en vaatziekten. Daarom is zij per 1 maart 2021 gestart met een vervolgopleiding voor huisartsen. Deze ‘Kaderopleiding Hart en Vaatziekten’ is een 2-jarige opleiding. In die twee jaar zal zij 1 dag per week besteden aan studie, onderzoek, lesgeven en stage volgen. Tijdens en na de opleiding kan zij andere huisartsen op dit gebied ondersteunen en de kwaliteit van de zorg stimuleren en samenwerken met zorggroepen en ziekenhuizen. Daarnaast zal zij gewoon uw huisarts blijven, samen met andere huisartsen.