Nieuws uit de praktijk – Huisartspraktijk Hundscheid – ROGGEL
Header afbeelding
Huisartspraktijk Hundscheid
Kerkstraat 18 6088 EG
ROGGEL

Nieuws uit de praktijk

Dr. Hundscheid studeert verder

Mogelijk weet u dat dokter Hundscheid veel interesse heeft in hart- en vaatziekten. Daarom is zij per 1 maart gestart met een vervolgopleiding voor huisartsen. Deze ‘Kaderopleiding Hart en Vaatziekten’ is een 2-jarige opleiding. In die twee jaar zal zij 1 dag per week besteden aan studie, onderzoek, lesgeven en stage volgen. Tijdens en na de opleiding kan zij andere huisartsen op dit gebied ondersteunen en de kwaliteit van de zorg stimuleren en samenwerken met zorggroepen en ziekenhuizen. Daarnaast zal zij gewoon uw huisarts blijven, samen met andere huisartsen.

 

 

 

Gratis gezondheidscheck

Uw huisartsenpraktijk is de eerste in Nederland die een gratis gezondheidscheck aanbiedt aan al haar patiënten van 18 jaar en ouder. Het is fijn dat er massaal en enthousiast gereageerd wordt op de uitnodiging die via email of gewone post is verstuurd. Nu hebben al 203 mensen hun persoonlijke gezondheidsrapport ontvangen. Wij hopen dat u de uitkomsten met ons wil delen. In dat geval zullen de gegevens in uw patiëntendossier verwerken.

Meedoen is nog mogelijk!

Wat levert het u op?

  • Inzicht in uw gezondheid met een persoonlijk gezondheidsrapport
  • Een mooie basis voor verbetering van uw leefstijl
  • Als nodig krijgt u (ook weer gratis) hulp van een coach, uw huisarts of praktijkondersteuner

Wilt u meer weten? Of bent u geen patiënt, maar wilt u toch een persoonlijke gezondheidscheck? Kijk op persoonlijkegezondheidscheck.nl.